<h1>Donsö til Knippla</h1>

Donsö til Knippla

Donsö til Knippla

Så blev det tid til bloggen for lørdag i uge 32. Ugens næstsidste togt inden vi tidligt søndag drager mod Göteborg for at tage afsked og give plads til uge 33 holdet. 

Dagens togt er kun 11 sømil langt, men sikke 11 sømil det har været. Solen sørgede for varme imens vi i stille og rolig vind cruisede gennem det smukke landskab Skærgården har at byde på. Undervejs var der plads til drømme, og en smule misundelse på de mange flotte kystnære huse med egen bådplads og gangbro. Turen blev også brugt flittigt ved at Marco, Freja og Carlo vaskede dækket, så det ville stå skarpt, når det nye hold møder op. 

“Köttbullar” 

Undervejs i det rolige og dejlige vejr servede Freja og Carlo den svenske nationalret “Köttbullar” til frokost.

Köttbullar
Efter frokosten var vi klar til at tænde motoren og gøre klar til havnemanøvre. Men da forholdene i havnen ikke var som forventet, og vi alle finter og fortøjninger var klargjort i bagbord side, så gjorde forholdene at vi hurtigt måtte flytte alt til styrbordsiden i stedet. Her viste holdet på bedste vis hvordan samarbejdet har udviklet sig gennem ugens forløb, ved hurtigt at få opgave klaret i fælleskab. 

Knippla

Øen Knippla er beliggende i Skærgården lidt nordvest for Göteborg, og er med sine klipper et rent naturvidunder. Havnen er populær hos både de lokale svensker og os turister, hvilket vi godt forstår. Øen har en smuk natursti, der fører dig igennem dens flotte klipper, men bliver åbenbart også brugt til andet. For under vores vandring gennem landskabet befandt vi os pludselig midt i et bryllup. Vi håber de sagde ja til hinanden. 
Bryllup

Højde- og lavpunkter på turen

Imens vi hyggede på vores sidste aften sammen og nød hinandens selskab brugte vi tiden til at høre hinanden om, hvad ugens højdepunkter og lavpunkter har været. Her blev stormen Hans og søsyge nævnt som lavpunkter, imens at gruppens samarbejde, dynamik og diverse sejleroplevelser blev nævnt som ugens højdepunkter. 
Med disse ord vil os fra uge 32 gerne takke af🤝, og ønske god vind til uge 33 holdet⛵️