Sommertogter

English version click here

Søndag den 3/7 2022 sejler Oceans of Hope afsted på årets sommertogt med mennesker med sclerose.

Ruten er ikke planlagt i detaljer, vi lader vejret afgøre, hvor vi sejler hen, så deltagerne får først besked om, hvor de skal på/afmønstre et par dage før. Følgende ligger dog fast:

  • 3/7 afgang Skovshoved
  • 10/7 ankomst/afgang Vejle
  • 17/7 ankomst/afgang Strandby
  • 24/7 ankomst Læsø - så ligger båden der en uge uden besætning.
  • 31/7Afgang Frederikshavn 
  • 7/8 Ankomst Skovshoved

Følg med her på siden, hvor vi blogger fra turen. Og kom endelig forbi og sig hej ☺

Vi kan med glæde oplyse om, at vi for første gang efter to år med Corona igen har udenlandske deltagere. (Australien, Portugal, England, Tyskland og Holland)

Seneste blogindlæg

En helt unik oplevelse

En helt unik oplevelse

Hvad tænker man egentligt, når man aldrig har sejlet før og får plads på Oceans og Hope? Lidt svært at vide, hvad man skal forvente… skal man sove i hængekøje? Er der sorte spande til at tisse i? Hvad nu hvis det bliver hårdt vejr, og man bliver søsyg?

"Togtet blev en kæmpe oplevelse", fortæller Poul, 72 år

"Togtet blev en kæmpe oplevelse", fortæller Poul, 72 år

Hej, jeg hedder Poul. Jeg er 72 år og har PPMS og er dårligt gående, derfor er min stok min faste følgesvend. Jeg har haft min diagnose i 13 år og det er blevet lidt dårligere de sidste par år. Jeg hørte om Oceans of Hope på et af mine ophold i Haslev.

Oceans of Hope er ankommet til Ebeltoft

Oceans of Hope er ankommet til Ebeltoft

2 døgn er nu gået siden vi mødtes i Lundeborg og påmønstrede Oceans of Hope. Vi lagde blødt ud med en smuk tur til Svendborg med solnedgang og supermåne. Næste dag tog vi videre til Kerteminde. Alle sejl blev sat, vinden var stærk, sømands- og fædrelandsklassikere blev luftet og vi kom under Storebæltsbroen i fin form, godt varmet op til mere vind.

Oceans of Hope besøger Hven

Oceans of Hope besøger Hven

På årets sommertogt er vi nået til den svenske Ø Hven. Vi ligger nu smukt i hjertet af Øresund. Godt vindblæste efter at være fløjet ned gennem sundet. Nu sidder vi nu og nyder kaptajnens pandekager og synger fællessang. Vi har sejlet om kap med bølgerne og haft Kronborg om styrbord, fået en dukkert i det svenske samt stærke søben. Billederne taler vist for sig selv!

Så blev det tid til sommertogt 2022.

Så blev det tid til sommertogt 2022.

Så blev det tid til Oceans of Hopes sommertogt 2022. hvor har vi glædet os! Med ny motor og et spændt M/S crew stævnede OOH søndag ud fra Skovshoved Havn.

Sommertogtet nærmer sig!

Sommertogtet nærmer sig!

Så er Oceans of Hope snart klar til sommertogt med mennesker med sclerose.

Fantastisk dag på Folkemødet

Fantastisk dag på Folkemødet

Så er den første dag på Folkemødet på Bornholm vel overstået.Teltet har summet af liv og spørgelystne unge som gamle. Vi har hygget, sunget sange fra højskolesangbogen og fået hilst på nye og gamle venner. Vejret har været skønt og stemningen har været rigtig god. Vi glæder os til i morgen til endnu en dag, hvor vi kan formidle vores tanker om Oceans of Hope Højskolen og oplyse om, hvordan du kan komme med på sommertogt, hvis du er ramt af sclerose.

Oceans of Hope er ankommet til Bornholm

Oceans of Hope er ankommet til Bornholm

Efter en skøn sejltur over Østersøen stævnede Oceans of Hope ind i Tejn havn på Bornholm ved middagstid.Mens nogle blev ombord og fik rengjort båden, drog andre mod Allinge for at gøre teltet klar til Folkemødet 22. Vi glæder os til en masse spændende besøg på vores stand!

Oceans of Hope klar til sommertogt og Folkemødet 2022

Oceans of Hope klar til sommertogt og Folkemødet 2022

Efter en lang vinter og en tur på værft i Gilleleje, hvor båden er blevet slebet, malet og har fået en ny motor er Oceans of Hope nu på vej mod Bornholm og Folkemødet.

Besøg hos Trigon

Besøg hos Trigon

På sommertogten besøgte Oceans of Hope selvfølgelig Trigon Fonden - se video fra besøget

Om at sætte sig et fælles mål

Om at sætte sig et fælles mål

Når du er ombord på Oceans of Hope er den vigtigste ting at sætte sig et fælles mål.

Hvad er bedre end en sangaften

Hvad er bedre end en sangaften

Når du er ombord på Oceans of Hope, kan du være sikker på at opleve mange hyggelige stunder. Er du vild med musik, kan I altid arrangere en sangaften.

Sommertogt 2021

Sommertogt 2021

Tilbage i marts 2021 var jeg i Haslev på sclerose hospital for 3. gang på 3 år, siden jeg fik min sclerosediagnose i april 2018.