<h1>Så sejlede vi sydpå igen</h1>

Så sejlede vi sydpå igen


Mand over bord

I dag stod vi op til lækre hjemmebagte boller lavet i bådens lille, men fine, ovn.

I farvandet uden for Malmön havn lavede vi to omgange mand over bord øvelser med finden Frank, som havde været lidt uforsigtig og var smuttet af skibet på en ufrivillig svømmetur. Han blev reddet og vi begyndte turen sydpå igen.

 

I dag sejlede vi fra Malmön til Lysekil, en kort sejltur i antallet af sømil, men i direkte modvind på mellem 10 og 12 meter pr. sekund føltes den længere, end den var. 

Efter ankomst til Lysekil tog vi på tur rundt i byen for at opleve, hvordan en storby ser ud i den svenske Skærgård. Byen bød på en lækker omgang frokost i form af frisk fisk og rejer på en lille hyggelig café.

Cafébøsøg

Lysekil har en stor kirke, som er placeret på toppen af byen med en fantastisk udsigt til havet på begge sider af byen. Da vi sejlede mod Malmön i går, brugte vi kirken som pejlemærke til hjælp med navigationen, så det var sjovt, at få mulighed for at komme til byen, og se den helt tæt på.

Efter rundturen i Lysekil var der lidt fritid, indtil aftensmad, som blev brugt på afslapning, praktiske gøremål og endda et friskt bad.

Svømmeholdet er ved af finde ud af, hvilken badebro vi skal vælge til aftenbadningssted. Her på klippekanterne er nemlig utroligt smukt og mulighederne for badning er mange.

God vind og glædelig sommertogt fra Lykke gast på Ocean of Hope.