<h1>Ny besætning - Ny havn</h1>

Ny besætning - Ny havn

Påmønstring i Gøteborg

Søndag den 13. august er en dato, vi er flere, der længe har ventet på. Forventningen var stor fra morgenstunden.

Vi er 6 gaster og 2 matroser, der skulle pakke tasken for at drage ud med Oceans of Hope. Vi var flere, der havde en længere rejse foran os, inden vi nåede til påmønstringen i Gøteborg. 

Vi var 3, der tog bussen sammen. Selvom det har været en lang tur, så gør det ikke noget, da der var noget godt der ventede⛵️

Mølmø

Friskbrygget kaffe og hygge

Velankommet til Gøteborg gik jagten ind på at finde kajen, hvor Kaptajn Morten og uge 32’s besætning lå. Det vidste sig, da vi kom frem, at Morten havde været syg. Men heldigvis gik det bedre op af dagen.

Oceans of Hope havde fået en fantastisk plads ved operaen. Så under briefingen kunne vi i baggrunden høre, at de øvede derinde.

Alle var indkvarteret, kaffen var brygget, det nye flotte sejler tøj var fordelt, så hyggen bredte sig hurtigt. Vi var alle mere end klar til at drage ud på eventyr med Oceans of Hope.

Da alle var blevet briefet, var det tiden til at stikke stævnen mod Knippla igen. Vi havde fantastisk vejr, og fik også sat forsejlet, og kom afsted med det, og så hjælp fra motoren.

Aftensmaden var der handlet ind til, så vi fik ris, bolognese og salat.