<h1>Tidligt op og med kurs mod Hundested</h1>

Tidligt op og med kurs mod Hundested

Tidligt op og i gang

Dagen startede forholdsvis tidligt for de fleste, og Mick havde planlagt afgangen til kl. 9.00…ish… Allerede kl. 7.30 var morgenmaden klar, og dagens opgaver blev fordelt med fast hånd af Mette, der har det praktiske overblik, så vi når det hele. Før vi vidste af det, var der gjort klart skib og vi stævnede ud i, hvad der skulle vise sig at blive, en grå dag med meget blandet vejr og vind.

Sejl-øvelser og gode termer på en båd

Stemningen var god på trods af en grå dag, og vi fik øvet lidt sejlhåndtering. Mick gav lidt undervisning i sejltermer og ord, der er gode at kende, når man skal gå til hånde på en båd. Så da alle havde styr på “for”, “agter”, “styrbord”, “bagbord”, “skøder” og “fald” og pulsen sænkede sig, vi nærmede os den svenske kyst, som ‘manden i radioen’ mente, vi skulle over til, før vi kunne sejle mod nord.
Vi fik omtrent en times tid med ok sejlads for sejl, men det blandede vejr affolkede dækket noget og mange fandt mere ro i at være i tørvejr. Frokosten blev nydt i kabyssen under tunge regnskyer - men det gjorde den ikke mindre attraktiv.

Ankomst til Hundested

Marchhastigheden var ikke overvældende, så klokken var noget henad eftermiddagen, før vi anløb Hundested havn. Vel “parkeret” var der tid til at ose rundt i havn og by, og få anskaffet sig de få fornødenheder, man lige syntes man havde brug for.
Nogle gik til stranden og badede - andre valgte den mere civiliserede måde til at soignere sit legeme ved havnens faciliteter.
Ved 20-tiden var vi klar til at indtage aftenens middag, der bestod af en aldeles fremragende svampe-Risotto - Mums! Endnu engang måtte vi konstatere, at mad bare smager bedre, når den indtages i smuk solnedgang, med smukke mennesker, i smukke omgivelser!

Stor interesse for Oceans of hope

Vi oplever, at der er meget opmærksomhed om vores dejlige skib, der er mange nysgerrige blikke, og endda folk der stoppede i bil, rullede vinduet ned, og da lige ville høre , om ham der Jens Als ikke havde sejlet med hende engang - hvilket vi jo kunne bekræfte.
Aftenens hyggelige selskab blev afsluttet lidt tidligere end aftenen før (men også kun en anelse), med forventning/håb om en lige så dejlig kommende dag.