IMG_5741.JPG

Blog af Inia Hapiach – Oceans of Hope

Classic Jul 20, 2017, by Inia Hapiac

Oceans of Hope – Lillebælt 20. Juli 2017

Der falder en ro over Oceans of Hope, når vi er kommet ud af havn og sat sejl. Ingen underlig støj… en lise for sjælen.

Gensynsglæden ved at skulle ligge i min ”egen” køje, ja så er alt ved det gamle og tankerne myldrer tilbage til tiden, hvor jeg sejlede med på jordomsejlingen.

Tilbage til nuet – alle de andre har set marsvin komme op og dykke ned igen, mens vi sejler ned i Lillebælt. Den eneste, der ikke ser marsvin er mig, så det har jeg til gode.
I skrivende stund er vi på vej til Middelfart i vindstille vejr, så det bliver uden sejl, og på vej til Assens begyndte regnen at velsigne vores tur, så nu er vi gennemblødte - jeg har styret på sidste del af turen, og jeg føler mig som en rigtig sømand.
Nu har vi lagt til kaj og meningen er, at vi overnatter i Assens…… og så er det store badedag i morgen….skønt.

Vejret er jo den danske sommer og har i dag været meget ulig vores tur dagen før, hvor vi overnattede i Odden Havn og drog af sted kl. 9:00 i højt solskin, og det holdt hele dagen, og om aftenen fik vi den smukkeste solnedgang ud for Æbelø, hvor vi lå for anker.

Smukt. Smukt. Smukt.

This article was written by