Velkomst i Skælskør

Varm velkomst i Skælskør - med lidt forsinkelse

Aug 4, 2018, by Joan Haahr Hvas

Indtil videre har Mr. Perkings - vores motor - startet upåklageligt, men da vi skulle fra Korsør var der ikke liv i motoren, og gode råd var dyre. Heldigvis var der hjælp at hente fra Kenneth - en venlig mand på kajen - samt Bjarne Venø, og Lars Ellegaard, der kom kørende fra Skælskør med startkabler og ekspertise.

Med nogen forsinkelse gik turen mod Skælskør.

 Min datter Ditte bor med sin familie i Skælskør, og det er første gang jeg ankommer ad vandvejen. Ditte har mange gange fortalt om, hvor smuk indsejlingen til Skælskør er, og jeg kan med sikkerhed sige, at hun ikke har overdrevet. Det er en af de smukkeste indsejlinger, jeg har oplevet.

 Ud fra Kobæk Strand blev vi mødt af de første både fra Skælskør, og da vi nåede ind i fjorden var vi fulgt at en flotille på 15 både, smukt pyntede med flag og glade mennesker, et meget rørende syn. Langsomt dukkede Skælskør op i horisonten - Højskolen, de smukke huse langs vandet, sejlklubben og Harboe Bryggeri til højre. Vi blev modtaget af en stor flok mennesker, der ventede på kajen og mens solen gik ned gik snakken livligt og der blev sagt “På gensyn” til Åben båd lørdag.

This article was written by