Første overnatning - Dragør

Skovshoved til Dragør - og nu videre sydover

Jul 18, 2018, by Jens Als Andersen

Årets sommer togt rundt i Danmark begyndt i går tirsdag den 17. juli, med at besætningen kom ombord, vi fik købt ind og kom afsted fra Skovshoved. Vor Belgiske besætningsmedlems fly var blevet aflyst, så han kunne først komme sent, så for ikke at vente i Skovshoved, sejlede vi i let vestenvind ned igennem Øresund, mellem Flakfortet og Middelgrunden, mens vi talte om Københavns søforsvar, slaget på reden m.v. Lidt lette regndråber fra tid til anden, og ankom Dragør i tiden til et dejligt og hyggeligt aftensmåltid, og vores sidste gast ankom ved 23 tiden. Jorden rundt sejlernes rutiner viste sig allerede fra vi kastede fortøjninger - vi er hjemme igen på Oceans of Hope :-)

 I dag onsdag går turen videre. Vi slår et lille slag mod øst igennem Falsterbo-kanalen, inden vi retter kursen mod Rødvig, vores mål for dagens sejlads.

 Vi har vores AIS (Automatic Identification System) tændt så i kan følge Oceans of Hope på "Vesselfinder", "Marinetraffic" eller en af de andre hjemmesider der viser AIS positioner.

Her fra Google Earth

OOH hilsner fra Jens Als Andersen

This article was written by

Jens Als Andersen

Boat manager and skipper