Et supergodt projekt

Et supergodt koncept - verdensklasse

Aug 3, 2018, by

I aften er det min tur - til at mønstre Oceans of Hope i Korsør - og jeg glæder mig MEGET til et par fantastiske dage i godt selskab, på en fantastisk båd med en efterhånden sagnomspundet fortid, og ikke mindst ser jeg frem til at være med til at udbrede kendskabet til Oceans of Hope - i form af billeder, tekster med mere.

Oceans of Hope forpligter og et lille skridt for mig var at erstatte mine efterhånden godt mørnede sejlerstøvler med et par nye. Det blev hos de venlige folk hos ShipShape i Rungsted, hvor jeg i forbindelse med handlen MÅTTE fortælle om mit kommende eventyr. Min sælger - en erfaren sejler - kommenterede smilende "Den kender jeg godt, et supergodt koncept - verdensklasse". Han stak tommelfingeren i vejret, og jeg rankede ryggen og smilede på vej ud af døren med mine nye sejlerstøvler i hånden. (Morten Galatius)

This article was written by