Walking shoes

Walk and talk med Zonta

News Sep 14, 2018, by
Den 15. september afholder Zonta Walk & Talk med besøg på Storm P. Museet og guidet gåtur i Frederiksberg Have. Hele overskuddet fra dagen går til støtte af Oceans of Hope, som støtter kvinder, der lever med sclerose.
Med sejlture støtter Sailing Sclerosis, Oceans of Hope, kvinder, der lever med sclerose. Oceans of Hope har både sejlet i de danske farvande og jorden rundt og står foran at skulle sejle til Arktis.
Mikkel Anthonisen, som er overlæge ved Herlev Hospital og har arbejdet med mennesker, der lever med sclerose siden 2010, er grundlægger af initiativet. Han siger: "I Oceans of Hope er vi meget taknemmelige for, at Zonta tænker på os. Zontas budskab er Empowering women. Det er helt i tråd med Oceans of Hope, hvor vi gennem stærke fællesskaber omkring sejlads skaber rammerne for, at mennesker kan udfolde sig og komme ud i verden og ind i livet."
Zonta Danmarks fire københavnske klubber har slået sig sammen om arrangementet, der skal rejse penge til støtte af sejlturene med kvinderne.

Storm P og Muserne
Dagen startes ved Storm P Museet, hvor skuespiller Solbjørg Højfeldt byder velkommen. Herefter besøger vi museets udstilling ”Muser og Matroner – humor og erotik hos Storm P”, som viser værker fra kunstnerens meget store produktion af tegninger og malerier. Mikkel Anthonissen fortæller om Oceans of Hope projektet, og derefter går deltagerne en planlagt rute i Frederiksberg Have og Søndermarken. Der afsluttes med frokost i Restaurant Bjælkehuset.
Sådan deltager man
Arrangementet er åbent for alle. Billetter kan købes på www.zontabilletten.dk. Der trækkes lod om præmier på billetten. Og på dagen vil der være lotteri med flotte præmier. Alt doneret af virksomheder, der støtter sagen, bl.a. Guldsmeden Hoteller, Plus Fine, Supercut, Storm P. Museet og mange flere.
Zonta Danmark står bag
De fire Zonta klubber, der står bag, er Kbh I, II, III og Frederiksberg. Zonta’s er mål er at støtte og styrke kvinders muligheder og rettigheder. Zonta er en international organisation. I Zonta Danmark gives økonomisk støtte både til internationale, nationale og lokale projekter. Økonomien skaffes primært gennem events og aktiviteter, som klubberne gennemfører. I Danmark er der i alt 22 klubber fordelt over hele landet.

Yderligere information: Zonta København II - Xenia Nedergaard - T: 2346 3364 M: xne@nectarcph.dk

This article was written by