OB3_2429.jpg

Langkilde & Søn leverer flag og flagranker til fejring i Barcelona

OoH Sep 23, 2015, by Oceans of Hope News team in Events
From the event: "Barcelona"

Den traditionsrige danske flagfabrik Langkilde & Søn har valgt at indgå et samarbejde med Sailing Sclerosis om levering af flag til Oceans of Hopes ankomst til Marina port Vell i Barcelona den 5. oktober. 55 af de 100 besætningsmedlemmer med MS, der har været med på jordomsejlingen, er fløjet til Barcelona for at fejre ankomsten. Flere af dem har lejet både og vil danne en flotille for at tage imod Oceans of Hope, når hun ankommer, og både Oceans of Hope og den medfølgende flåde vil være pyntet med flag og flagranker fra Langkilde & Søn.

”Vores flaghistorie og virksomhed er tæt forbundet med havet og sømandsskab,” udtaler direktør Nicole M. Langkilde. ”Min oldefar var sømand, men faldt ned fra en mast og kom så slemt til skade at han blev sat til at reparere Den Kongelige Flådes flag.” Det var i 1938, og hurtigt fandt Oluf Langkilde ud af, at flagene kunne blive en ny levevej. I dag leverer Langkilde & Søn flag til en lang række rederier lige fra små flåder til A.P. Møller Mærsk samt diverse sejlklubber inkl. Kongelig Dansk Yachtklub.

”Det er derfor meget naturligt for os at støtte Mikkel Anthonisens bemærkelsesværdige og fantastiske projekt, som bringer meningsfuld livsglæde til en lang række mennesker,” slutter Nicole M. Langkilde.

Oceans of Hope og hendes besætning vil være i Barcelona fra den 5. til den 10. oktober og deltager i perioden i verdens største sklerosekongres, ECTRIMS 2015.

Se mere om flag og Langkilde flagfabrik på www.langkilde-flagfabrik.dk

Langkilde og søn_sort outlinet.jpg

This article was written by